Vastgoedeigenaren

icon-abbonement

Komt achterstalligheid in huurbetalingen, onderhoud, een slepend geschil met uw huurder(s), leegstand of tijdelijk verblijf in het buitenland u bekend voor? Talloze redenen waarom Service Today u veel gemak kan bieden. Service Today is de beheer- en onderhoudsdienst van Living Today. Service Today biedt u de mogelijkheid uw zorgen ten aanzien van uw verhuurde woning of beleggingspand(en) uit handen te geven. Service Today behartigd dan uw belangen richting huurders en fungeert als aanspreekpunt voor uw huurders. Zodoende kunt u zich met andere zaken bezighouden of rustig in het buitenland verblijven.

Service Today verzorgt als beheerder voor tal van vastgoedbeleggers en particulieren het administratief en technisch beheer van hun objecten. Dit doen wij landelijk. Het vastgoed dat wij beheren varieert van kamers tot appartementen, winkels en horecaobjecten, eengezinswoningen en villa’s. Onze medewerkers zijn professionals die hun sporen hebben verdient in vastgoedbeheer, financiële administratie en technisch onderhoud. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering zowel naar eigenaren als naar huurders. Service Today beschikt ook over een eigen onderhoudsdienst, waardoor technische storingen, reparaties en onderhoudsklachten snel en gedegen kunnen worden verholpen.

Verder verzorgt Service Today alle correspondentie die samenhangt met verhuur. Het afhandelen van de verplichte administratieve zaken zoals: het innen van de huur, huuropzeggingen, opnieuw verhuren en het verrichten van reparaties, verhelpen van storingen en het laten uitvoeren van het nodige onderhoud. Tevens wordt bij huuropzegging de woonruimte door ons geïnspecteerd, om na te gaan of de woning in goede staat wordt achtergelaten. Bij huurachterstand wordt door ons in eerste instantie aanmaningen en de incasso verzorgd. Indien nodig zullen wij in overleg met u een gerechtsdeurwaarder inschakelen.

Service Today staat u graag bij uw beheers-, onderhouds- of andere vragen met raad en daad bij. Voor het verzorgen van het beheer en onderhoud van uw woning of beleggingspand(en) worden afspraken opmaat met u gemaakt, dit geldt ook voor de kosten. Service Today biedt een tweetal vormen van beheer aan haar cliënten aan.:


Tevens kan Living Today u adviseren over de optimalisatie van u beleggingsportefeuille.

Dit kan door u beleggingsportefeuille te analyseren en u te adviseren hoe u tot een hoger rendement zou kunnen komen, maar ook door bouwkundige verbeteringen of projectontwikkeling.

De volgende diensten kunnen door ons worden verleend:

  • Quick-scan rendements-analyse van uw beleggingspand of vastgoedportefeuille;
  • Verzorgen van de benodigde bouwvergunningen bij gemeenten;
  • Vervaardigen van bouwkundige tekeningen of splitsingstekeningen;
  • Bouwmanagement en uitvoering bij verbouwingen of projectrealisatie.

Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt!

Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak met ons maken neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!